New to Busy?

ЧОВЕШКАТА НАМЕСА В КЛИМАТА!

1 comment

skritataistina
48
2 years agoBusy2 min read

Достатъчно е само да вдигнем глава и да погледнем какво се случва в небето. Но в днешно време е по-модерно да се правим на заети, от колкото да гледаме към небето.

Ако не сме достатъчно информирани, може би ще ни е трудно да си представим, че човек може да контролира климата. От десетки години се провеждат експерименти във въздуха.

Използват се специално оборудвани самолети за разпръскването на метални частици (алуминий и др). Целта им е да заслепят слънцето. - това по думите на директора на ЦРУ - Джон Бренан.

Извършва се жесток геноцид срещу хората по цял Свят. Най-жестокото е че ние финансираме собствения си геноцид като плащаме данъци.

От къде идват парите за да се финансират тези скъпи експерименти срещу нас? Парите идват от данъкоплатците, които дори нямат идея, че това се случва.

Разпръскването на метали и химикали в небето се извършва от военни служби и агенции, които може би си мислят, че ни правят услуга. Или са забравили да мислят и засега само слушат и изпълняват това каквото им кажат.

52.png

Да се бориш срещу “Промяната на Климата”
КАТО ПРОМЕНЯШ КЛИМАТА..
Е същото като да бомбандираш хора,
и да казваш, че се бориш за мир.

Полезни линкове:

Тайната на Мальовица! The Secret of Malyovitsa!
https://busy.org/@skritataistina/3pv3sieb

Скритата истина за хапчетата.
https://busy.org/@skritataistina/skritata-istina-za-khapchetata

#247. ПАДАНЕТО НА РУСИЯ ПОД ЕВРЕЙСКО РОБСТВО!
https://busy.org/@skritataistina/3wrhpya8

Follow me:
https://busy.org/@alnedkov
https://busy.org/@skritataistina

Comments

Sort byBest