New to Busy?

Blocktrades | Kebenaran dan sekatan jenis mata wang - Autorizations and Restricted Coins

9 comments

davidke20
73
10 months agoBusy2 min read

This article is translation authorized by and for @blocktrades. You can access the original article by clicking here:
https://blocktrades.us/support/home/help/authorizations

Artikel ini merupai artikel translasi dibenarkan oleh dan untuk kegunaan @blocktrades. Kamu boleh mengunjungi laman asal dengan saluran pautan ini:
https://blocktrades.us/support/home/help/authorizations

< HALAMAN BANTUAN

Kebenaran dan sekatan jenis mata wang

Isi kandungan

Kebenaran dan sekatan jenis mata wang
Had dangangan
Sekatan jenis mata wang
Bagaimana dapat kebenaran

Kebenaran Authorization membenarkan anda bedagang mata wang kripto yang telah disekat, dan membenarkan anda meningkatkan jumlah dangangan yang lebih setiap hari.

Had Dagangan

Sejak peraturan baru dikuatkuasa, pelanggan berdaftar akan dihad untuk membuat dangangan mata wang kripto tidak melebihi jumlah 1750 USD setiap hari. Jiakalau anda mengemukakan permintaan kebenaran, selepas kelulusan permintaan demikan, had dangangan setiap hari bagi anda akan ditingkatkan kepada 20000USD setiap hari. Jikalau anda ingin membuat dagangan melebih had ini, anda perlu mengfailkan permintaan bantuan.

Sekatan jenis mata wang

Senarai mata wang yang disekat akan didapati di menu lungsur turun, di halaman depan kami bila ia disediakan(masih dalam proses bangunan). Anda tidak perlu log masuk untuk melihatnya, tetapi anda perlu long masuk untuk mengisikan borang pengisytiharan jika anda ingin berdagang dengan mata wang sekat demikian di platform kami.

Bagaimana dapat kebenaran

Perkara pertama, anda perlu mendaftarkan alamat e-mel anda dengan kami.

Sekiranya anda sudah mendaftar dan log masuk, pilih tab "Authorization" di profil untuk membuka halaman kebenaran.

Klik "New Authorization Request" untuk membuat permintaan kebenaran baru, ini akan memaparkan borang permintaan pengesahan. Isikan borang ini dan muat naik semua dokumen-dokumen layakan, tangkap gambar dengan telefon bimbit, gambar kad pengenalan ataupun mana-mana jenis identiti yang dikeluarkan oleh kerajaan yang menunjukkan nama dan alamat tempat tinggal anda. Akhirnya, tangkap gambar dimana gambar menunjuk anda dalam gambar demikian. Pastikan kepada, bahu dua belah kamu berada dalam gambar tersebut. Pengang sekeping kertas dan kertas menulis "BlockTrades" dan tarikh ditulis tangan di atas kertas itu.

Permintaan kebenaran anda perlu diperiksa oleh kakitangan kami secara insan. Biasanya kamu akan dengar dari kami dalam masa 48 jam. Anda boleh menyemak kerja dalam proses kelulusan di halaman Authorization, ataupun menggunakan fasiliti mesej kepada kakitangan kami untuk segera maklumat lanjut.

Comments

Sort byBest